A D V I Z O
Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Visie

Onze visie

Wij streven naar een situatie waarin alle jeugdhulpverleningsinstanties in Nederland werken met voldoende gekwalificeerde en gemotiveerde professionals om optimale zorg aan kinderen te kunnen bieden.

Dat is wat we willen. Omdat er veel is veranderd en zal blijven veranderen in de jeugdhulpverlening, is de stabiliteit soms ver te zoeken. Kinderen krijgen te maken met vele wisselingen van hulpverleners, lange wachttijden voor passende hulp en vaak stroperige processen als gevolg van een (te) hoge werkdruk en een ineffectieve communicatie tussen verschillende hulpverleningsinstanties. Dat wil niemand, toch?

Garantie van goede hulpverleners met onze PROFF’s
Advizo vindt dat alle kinderen in Nederland op zouden moeten groeien in een veilige en liefdevolle omgeving. Om een stabiele toekomst voor kinderen in de jeugdhulpverlening te kunnen verwezenlijken, zijn goede hulpverleners de basis. Wij werken daarom alleen met PROFF’s (onderaan deze pagina vind je een toelichting op dit woord). Deze PROFF’s brengen zelf een ambitieuze basishouding met zich mee, wij vullen hierop aan waar mogelijk. Middels scholing, coaching, intervisie en andere ontwikkelingsmogelijkheden blijven onze PROFF’S up-to-date, gezond en blij met hun werk.

 

Onze missie

Advizo faciliteert volledig verzorgde en professionele personeelsoplossingen binnen de jeugdhulpverlening.

Wij geloven dat het bieden van succesvolle jeugdhulpverlening mogelijk wordt gemaakt door de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten. Wij maken dit mogelijk door een goede match te maken tussen hulpverleners en hulpverleningsinstanties. Vanuit onze eigen werkervaring in deze sector snappen we wat hiervoor nodig is. Onze kracht ligt in het combineren van de vraag van onze opdrachtgevers met het aanbod van ons grote netwerk van ambitieuze jeugdzorgprofessionals én eigen hoogstaande bewezen expertise.

Hoe doen we dat?
Om de kwaliteit van onze jeugdhulpverleners te borgen, zorgen we dat we hen kennen. We zijn niet alleen op de hoogte van hun zakelijke kwaliteiten, maar ook betrokken op persoonlijk vlak. Op die manier weten we wat er speelt bij onze PROFF’s en spelen we hier direct op in. Scholing, coaching, persoonlijk contact. In de Advizo Academy borgen we de kwaliteit van onze PROFF’s. Onze diensten ontwikkelen zich voortdurend op basis van hun ervaringen en de feedback op ons dagelijks werk.

 

Onze kernwaarden

Wij staan voor een aantal kernwaarden. Wij dragen deze zelf uit, en verwachten ook van onze medewerkers dat zij volgens deze kernwaarden handelen. Zo werken we altijd met echte PROFF’s!

Professioneel
Professionaliteit draagt bij aan een goede kwaliteit van het werk. Wij zien professionaliteit als een tweeledig begrip: in de basis is het een kwaliteit die je bezit, tegelijkertijd is het een kwaliteit die voortdurend kan worden ontwikkeld. Hoe? Door altijd scherp te blijven op verbeterpunten, door recente ontwikkelingen in het werkveld in de gaten te houden en door te leren van praktijkervaringen.

Respect
Respect staat bij ons hoog in het vaandel. Voor ons houdt dit in dat we bij iedereen op zoek gaan naar zijn/haar kwaliteit en waar die het beste tot zijn recht komt. Of er nu een opdrachtgever tegenover ons zit met een probleem dat moet worden opgelost, of een jeugdhulpverlener op zoek naar een baan. Wij streven ernaar om een voor iedereen zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

Open
Binnen Advizo zijn we eerlijk over de (on)mogelijkheden. Ons streven is immers om alle partijen op de lange termijn te helpen en niet alleen een korte termijn oplossing te bieden. Laagdrempelig contact en open communicatie zijn hierin onze belangrijkste ingrediënten.

Fris
Wij staan voor een eigentijdse aanpak, plezier in het werk en snel schakelen. We houden van wat we doen en dat is merkbaar! Wat wij regelen, gebeurt snel en goed. Dit wordt door onze PROFF’s en opdrachtgevers een frisse werkwijze genoemd.

Flexibel
Voor elk personeelsprobleem binnen de jeugdhulpverlening is een passende oplossing te vinden, dat is wat wij geloven. Omdat niet elk bedrijf hetzelfde is, maken we ons plan graag in samenspraak met onze opdrachtgevers. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak weten we zeker dat onze oplossing aansluit bij wat er nodig is.

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.