A D V I Z O
Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Speeddate

Op 18 april 2018 organiseert Advizo opnieuw samen met enkele opdrachtgevers een speeddate! We zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jeugdhulpverleners met minimaal een afgeronde hbo-opleiding en twee jaar relevante werkervaring. Zowel voor ervaren als voor minder ervaren professionals hebben wij vacatures open staan.

Nieuwsgierig?! Lees snel verder voor meer informatie en meld je aan!

Vacatures
Werving tijdens de speeddate is gericht op de functies van Jeugdbeschermer, Onderzoeker Veilig Thuis en Medewerker Crisisinterventieteam. De vacatures zijn voornamelijk in de omgeving van de steden Dordrecht, Rotterdam, Gouda en Den Haag. Het is dus belangrijk dat jij in één van deze regio’s woont of bereid bent er naartoe te reizen voor werk.

Verder is het goed om te weten dat voor alle functies geldt dat je SKJ-geregistreerd moet zijn of de mogelijkheid tot registratie moet hebben. We raden je aan dit uit te zoeken vóór de speeddate en bij twijfel de SKJ van tevoren te bellen voor meer informatie. Enige uitzondering is als je reeds BIG-geregistreerd bent. Dan is apart registreren bij de SKJ niet noodzakelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?
Naar aanleiding van jouw CV en aanmelding bekijken wij of we je kunnen matchen met één van de aanwezige opdrachtgevers. Indien dit zo is, plannen we je in voor een gesprek van 15 minuten. Bij het gesprek zullen in ieder geval één opdrachtgever en een recruiter van Advizo aanwezig zijn.
Jouw CV zal doorgenomen worden en je krijgt de kans om jouw motivatie voor de functie toe te lichten.

We streven er naar iedereen binnen een week na de speeddate een terugkoppeling te geven van het gesprek.

Praktische informatie
Wanneer?
Woensdag 18 april 2018

Waar?
Van der Valk Hotel Dordrecht
Laan van Europa 1600
3317 DB Dordrecht

Voor een routebeschrijving naar het hotel, klik hier.

Hoe laat?
De speeddates zullen gehouden worden tussen 09.00-12.00 uur en tussen 13.30-16.30 uur. Bij het inschrijven kun je een voorkeur opgeven voor een dagdeel (ochtend of middag).

Inschrijven?
Stuur een mail naar Advizo en voeg een recent CV inclusief foto toe. Geef duidelijk aan op welke functie je solliciteert, zodat we goed kunnen beoordelen welke opdrachtgever het beste bij jou aansluit. Je krijgt van ons een e-mail ter bevestiging van jouw aanmelding en het tijdstip waarop we je verwachten.

Vragen?
Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur dan gerust een mailtje naar Advizo!

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.