Speeddate

Op 23 november 2017 organiseert Advizo opnieuw samen met enkele opdrachtgevers een speeddate! We zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jeugdhulpverleners. Zowel voor ervaren als voor minder ervaren professionals hebben wij vacatures open staan.

Nieuwsgierig?! Lees snel verder voor meer informatie en meld je aan!

 

Vacatures

Werving tijdens de speeddate is gericht op de onderstaande vacatures. Klik hier voor de volledige vacatureteksten.

Functie Opdrachtgever
Groepswerker Jeugdzorg (MBO) Stichting Prokino Zorg
Groepswerker Jeugdzorg (HBO) Stichting Prokino Zorg
Ambulant Systeembegeleider Jeugdhulp (HBO) Stichting Prokino Zorg
Jeugdbeschermer (HBO, junior en senior) Diverse opdrachtgevers
Medewerker Crisis Interventie Team Jeugdbescherming Rotterdam
Medewerker Sociaal Wijkteam Diverse opdrachtgevers

De vacatures zijn voornamelijk in de omgeving van de steden Dordrecht, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het is dus belangrijk dat jij in één van deze regio’s woont of bereid bent er naartoe te reizen voor werk.

Verder is het goed om te weten dat voor alle HBO-functies geldt dat je SKJ-geregistreerd moet zijn of de mogelijkheid tot registratie moet hebben. Enige uitzondering is als je reeds BIG-geregistreerd bent. Dan is apart registreren bij de SKJ niet noodzakelijk.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Naar aanleiding van jouw CV en aanmelding bekijken wij of we je kunnen matchen met één van de aanwezige opdrachtgevers. Indien dit zo is, plannen we je in voor een gesprek van 15 minuten. Bij het gesprek zullen in ieder geval één opdrachtgever en een recruiter van Advizo aanwezig zijn.

Jouw CV zal doorgenomen worden en je krijgt de kans om jouw motivatie voor de functie toe te lichten. We streven er naar iedereen binnen drie werkdagen na de speeddate een terugkoppeling te geven van het gesprek.

 

Praktische informatie

 

Wanneer?

Donderdag 23 november 2017

 

Waar?

Van der Valk Hotel Dordrecht
Laan van Europa 1600
3317 DB Dordrecht

Voor een routebeschrijving naar het hotel, klik hier.

 

Hoe laat?

De speeddates zullen gehouden worden tussen 09.00-12.00 uur en tussen 13.30-16.30 uur. Bij het inschrijven kun je een voorkeur opgeven voor een dagdeel.

 

Inschrijven?

Stuur een mail naar Advizo en voeg een recent CV (bij voorkeur inclusief foto toe). Geef duidelijk aan op welke functie je solliciteert, zodat we goed kunnen beoordelen welke opdrachtgever het beste bij jou aansluit. Je krijgt van ons een e-mail ter bevestiging van jouw aanmelding en het tijdstip waarop we je verwachten.

 

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur dan gerust een mailtje naar Advizo!