Over ons

Pieter van Reeuwijk

Pieter van Reeuwijk

Directeur

Pieter van Reeuwijk en Wim Karels zijn in 2015 gestart met Advizo en vormen sindsdien de directie. Pieter is jarenlang werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en heeft daardoor veel affiniteit met kinderen, die extra hulp nodig hebben.

Wim Karels

Wim Karels

Directeur

Pieter van Reeuwijk en Wim Karels zijn in 2015 gestart met Advizo en vormen sindsdien de directie. Wim heeft een ruime ervaring in het bedrijfsleven en dan met name op het gebied van sales, marketing en communicatie. Deze bundeling van krachten staat borg voor een optimale dienstverlening.

Saskia de Vaan

Saskia de Vaan

Trainer / coach

Met veel passie heb ik jaren gewerkt in de jeugdhulpverlening. Vanuit mijn ervaring en gewapend met passie en creativiteit coach ik nu startende jeugdzorgwerkers. De uitdaging ligt voor mij in het wegwijs maken in de complexiteit van het vak en daarnaast persoonlijke kracht en professionaliteit te ontwikkelen.

Marco Wieser

Marco Wieser

Trainer / coach

Ik heb jarenlang gewerkt binnen de Jeugdbescherming en bij Veilig Thuis. Het vergroten van ieders eigen kracht om een situatie te veranderen, te accepteren of oplossingen te zoeken is mijn drijfveer. Voor Advizo coach ik jeugdzorgwerkers en ben ik tevens contactpersoon voor Zuid-Oost Brabant en Limburg.

Pauline Tieleman

Pauline Tieleman

Senior trainer / kwaliteitscoördinator

Jarenlang heb ik me binnen de jeugdhulpverlening voor de volle 100% ingezet. Begin 2016 ben ik in opdracht van Advizo een nieuw avontuur gestart: het vormgeven van de 'Advizo Academy'. Mijn belangrijkste drijfveer is het beste uit eenieder te halen met inachtneming van eigen achtergrond en mogelijkheden.

Lisa de Kuiper

Lisa de Kuiper

Medewerker Backoffice

Energie krijg ik om als 'spin in het web' allerlei zaken te regelen en uit te zoeken. Geen dag hoeft voor mij hetzelfde te zijn. Binnen Advizo ben ik daarom verantwoordelijk voor de interne communicatie, contracten en ondersteuning van de directie. Alle relevante partijen voorzie ik van de juiste informatie. Grote kans dat, als je Advizo belt, mij als eerste spreekt.